Introduktionsstillinger
I Videreuddannelsesregion Øst er der 6 introduktionsstillinger til besættelse i klinisk genetik. Disse er placeret på Genetisk Afdeling Rigshospitalet. Introduktionsstillingerne er 1-årige og indeholder ansættelse på en enkelt afdeling. Introduktionsstillingerne opslås lokalt af afdelingerne på www.sundhedsjobs.dk
Hoveduddannelsesforløb
I Videreuddannelsesregion Øst er der 3 årlige hoveduddannelsesforløb, hvor der normalt opslås 1 forløb til besættelse 1. marts og 2 forløb til besættelse 1. september. Hoveduddannelsen varer 4 år. Se ’Oversigt over hoveduddannelsesforløb’ for mere information.
Opslag af hoveduddannelsesforløb
Hoveduddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Øst opslås af sekretariatet i Videreuddannelsesregion Nord på www.sundhedsjobs.dk Henvendelser vedrørende stillingsopslag og ansøgninger skal rettes til specialets sagsbehandler i Videreuddannelsesregion Nord.
Specialespecifikke kurser i Klinisk genetik
I introduktionsuddannelsen findes der ingen obligatoriske specialespecifikke kurser i Klinisk genetik. I hoveduddannelsen findes der, udover de generelle obligatoriske kurser, de obligatoriske specialespecifikke kurser, som afholdes af specialeselskabet. Kursernes afholdes samlet for alle 3 uddannelsesregioner i landet. Det er hovedkursuslederen, der indkalder dig til de specialespecifikke kurser. Spørgsmål vedrørende indhold og placering af disse kurser skal rettes til hovedkursuslederen. ,
Kontaktpersoner
PKL (Postgraduat Klinisk Lektor)
Tina Duelund Hjortshøj
E-mail: Tina.Duelund.Hjortshoej@regionh.dk
Hovedkursusleder:
Anne Marie Jelsig
E-mail: Anne.Marie.Jelsig@regionh.dk
Sagsbehandler:
Karin Skjønnemann, e-mail: karin.skjoennemann@regionh.dk
Telefon: 3866 9637
Ansættelsesproceduren i klinisk genetik er landsdækkende og ligger i Videreuddannelsesregion nord.
Andre spørgsmål til uddannelsen (herunder igangværende uddannelsesforløb) skal rettes til kontaktpersonen i den pågældende region, hvor lægen er ansat.
HUSK at orientere dig i de mange elementer, der er gældende for din lægelige videreuddannelse som f.eks., målbeskrivelse, uddannelsesprogram, kurser, logbog m.m. Se mere under ’Vigtig info’.